Mit lehet még csinálni a zuhany alatt?

A filmek és a tévéműsorok az évek során elképesztően izgalmas és szinte tökéletes aktusként ábrázolták a zuhanyzás közbeni szexet, amit mindenki kipróbálna. Azonban bárki, aki valóban részt vett zuhanyzás közbeni szexben, valószínűleg meg fogja erősíteni, hogy ez nem mindig olyan tökéletes, mint ahogy azt korábban gondoltad. Persze, vonzóan hangzik, amikor a gőz betölti a teret, és a meleg víz körülvesz…de fontos, hogy megfelelően csináld, mert semmi sem tudja olyan gyorsan elrontani a hangulatot, mint egy csúszás és a kórházi sürgősségi osztályra kerülés.

Tehát, ha izgalmasabbá szeretnéd tenni a zuhanyzás közbeni szexet, néhány dolgot érdemes figyelembe venned vagy szem előtt tartanod, mielőtt belevágnál.

A zuhanyzás közbeni szex előnyei:

A meleg zuhanyvíz kitűnően enyhíti a testben lévő feszültséget, és segít mindkét partnernek jobban ellazulni a testi játék során. Amikor a víz beborítja az egész testet, sokkal könnyebb megnyílni és fogadóképessé válni azoknak a területeknek, amelyek feszültek. Használhatod a vizet arra, hogy a test leginkább szükséges területeire, például a hátadra vagy vállaidra, irányítsd a relaxációt.

Változatosság

A változatosság visszahozza az érdeklődést és izgalmat a szexuális életbe. A szex áthelyezése a hálószobából a zuhanyzóba remek lehetőséget jelenthet. A zuhanyzás közbeni szex lehetőséget ad arra, hogy kreatívan kísérletezz pozíciókkal és dinamikákkal, amelyeket talán nem fedeztél fel a hálószobában. Használj zuhanyzópadot vagy széket, amely további lehetőséget nyújt a felfedezésre, miközben stabilizálást biztosít.

Egyszerű takarítás

Hagyj fel azzal a félelemmel, hogy összekoszolod az ágyneműt vagy izzadtan kezdesz a munka előtt; a zuhanyzás közbeni szexnek beépített takarítási lehetősége van, amely lehetővé teszi, hogy piszkos legyél, de ne maradj olyan.

Jelenlét

A zuhanyzás közbeni szex az öt érzéket mozgósítja, és rengeteg lehetőséget nyújt olyan hangok, illatok, hőmérsékletek és textúrák észlelésére, amelyekhez a hálószobában nincs hozzáférésünk. Figyelj arra, ahogy a meleg víz lecsorog a hátadon, nézd meg a partneredet a fürdőszobai tükörben, és élvezd a kedvenc fürdőtermékeid illatát. A szexuális öröm fokozódik, amikor tudatosan jelen vagyunk és teljesen átadjuk magunkat az élménynek. Tehát ne felejts el időt szakítani arra, hogy mindent befogadj és élvezz.

A zuhanyzás közbeni szex lehetővé teszi, hogy a reggeli rutinodba is beépítsd a szexet, még akkor is, ha időnként nehéz erre időt szakítani, különösen reggelente. A zuhanyzás közbeni szex nemcsak praktikus, hanem erősíti a kapcsolatot is, és jó módja lehet annak, hogy energikusan indítsd a napot.

A szexnek általában sok egészségügyi előnye van, és az orgazmusok is jótékony hatással vannak. A gyönyörnek számos előnye van az egészség és a jóllét szempontjából. Amikor a gyönyörre fókuszálunk, lehetőséget adunk a testünknek a regenerálódásra és a kapcsolatunk javítására a partnerünkkel. A zuhanyzás közbeni szex remek életmódgyakorlat, amely nemcsak a szex előnyeit kínálja, hanem lehetőséget ad arra is, hogy felfedezd a zuhany természetes előnyeit.

Hadd vegyem fontolóra a zuhanyzás közbeni szex előnyeit és hátrányait a tapasztalataim alapján:

Miért fantasztikus a zuhanyzás közbeni szex?

  • Az intimitás a zuhanyzóban teljesen más, megoszthatjátok a melegséget és a nedvességet is
  • Egymás lemosása nemcsak szórakoztató, hanem praktikus előjáték is lehet
  • Nincs határ, bármennyire is koszoljátok magatokat össze egy pillanat alatt le is moshatjátok azt
  • Ha másokkal osztozol a házban, a zuhanyzó magánéletet nyújt és zárható ajtóval rendelkezik
  • A megszokott helytől eltérő szex izgalmas és friss lendületet adhat a szexuális életednek

Mi az, ami nem annyira nagyszerű a zuhanyzás közbeni szexben?

  • A zuhanyzók általában kicsik, így kevés helyed van a mozgáshoz
  • A szappanos hab kellemes érzetet nyújt, de a csúszós felületek és a csempék egészségügyi és biztonsági kockázatot jelenthetnek
  • Gyakorolnod kell, hogy megtaláld a kényelmes behatolási szögeket, miközben mindketten álltok, és nincs sok hely a lehajoláshoz
  • Ha megszeretnél kapaszkodni nehézségekbe ütközhetsz

Megosztás