Mit árul el rólad a kedvenc szex pózod?

Az emberek szexuális életének változatos és személyes tapasztalatai vannak, és mindenki más dolgokat kedvel az ágyban. Minden pózban a testünk különböző részeit használjuk, és ezek az eltérések árulkodhatnak a személyiségünkről és az érzelmi állapotunkról is. Hoztam nektek pár példát, hogy megtudjuk kire mi jellemző a kedvenc pozíciója alapján.

Missionary

Mi ez: Szemtől szemben, egyik személy felül, a másik személy alul. Az egyik legklasszikusabb póz.

Mit mond el rólad: Egyszerűen imádod a megszokottságot, az intimitást, vagy mindkettőt! Azok az emberek akiknek ez a kedvenc pózuk, szeretik a biztonságot és kicsit a megszokott dolgok rabjai is. Dr. Evan Goldstein által vezetett szexkutatás szerint azoknak az embereknek, akik heteroszexuálisak vagy biszexuálisak, 21%-a mondta, hogy a misszionárius a kedvenc pózuk. Tehát népszerű, de valószínűleg azért, mert sokat láttuk.
Ha a misszionárius a legkedveltebb pózod, akkor lehet, hogy félsz kipróbálni valami újat, de ha egyszer megteszed, lehet, hogy az újdonság izgalma kielégít egy új szexi módon.

Reverse Cowgirl (or Cowboy)

Mi ez: Egyik személy az ágyon fekszik, a másik pedig rajta, de hátrafelé fordulva.

Mit mond el rólad: Azt mutatja, hogy élvezed a vonzó hátsó nézetet (ha az ágyon fekszel), élvezed a hátsó rész megmutatását (ha rajta vagy), és talán… azt is, hogy szexuálisan könnyebben engeded el magad, ha nem szemben vagy a partnereddel. Nincs ezzel semmi baj! Ha azonban hiányolod a kapcsolatot, néhány váll fölötti pillantás sokat segíthet.
Annak ellenére, hogy rengeteg hype kíséri a fordított lovagló pózt, csak a heteroszexuális párok 7 százaléka jelölte meg kedvencének ugyanabban a felmérésben. Tehát ha szereted ezt a pózt, akkor lehet, hogy kicsit lázadó típus vagy.

Doggy Style

Mi ez: A fogadó fél négykézláb áll, háttal a partnerének; a behatoló fél pedig hátulról hatol be.

Mit mond el rólad: Arról árulkodik, hogy szereted a mély behatolást és hogy élvezed a kis hatalom játékokat.

A doggy style olyan alá-fölérendeltségi dinamikát sugall, amelyek nagyon izgalmasak, tehát ha ez neked szól, akkor nem vagy egyedül! Ez a legnépszerűbb szexuális pozíció a heteroszexuális párok körében, és a második legnépszerűbb pozíció a biszexuális és meleg / leszbikus párok számára.

Girl/Boy On Top

Mi ez: Pont olyan, amilyennek hangzik: misszionárius, de a felső személy ülve van. Gondolj a „forward cowgirl/boy”-ra.

Mit mond el rólad: Ha az ágyon fekszel, élvezed a látványt. És ki ne élvezné? Az a szexi, ahogy a partnered irányítja a saját örömének ütemét és mélységét. Ha azonban fent vagy, azt jelenti, hogy magabiztos vagy a vezetésben, szívesen adod a vizuális élményt, és valószínűleg nem színlelsz orgazmust. Miért? Mert ebben a pozícióban elég könnyű megmondani, hogy ezt teszed. És a nagyszerű hír az, hogy itt sok hely van az ujjak vagy játékszerek hozzáadásához a további stimuláció érdekében. Hívd be őket a buliba.

A kedvenc szexuális pozícióink nem árulnak el mindent rólunk, de utalnak arra, milyen energiára vágyunk az ágyban, milyen típusú emberek szeretnénk lenni. Bármilyen viselkedést felruházhatunk erotikus töltettel, de ha megvizsgáljuk szexuális szokásainkat, elkezdhetjük megérteni, miért térünk vissza bizonyos pozíciókhoz.

Megosztás