Miért érdemes bevezetni szexuális segédeszközöket a kapcsolatodban?

Sokan attól tartanak, hogy a szexuális segédeszközök negatívan befolyásolják a kapcsolatukat, vagy éppen versenytársaknak tekintik a vibrátorokat, ahelyett, hogy üdvözölnék őket társukként. Azonban a segédeszközök bevezetése növelheti az örömöt és az intimitást minden érintett fél számára. Ezek az eszközök segíthetnek az izgalom felépítésében, fokozhatják az érzékenységet az előjáték során, és végső soron intenzívebbé tehetik az orgazmusaidat. Emellett támogatják a mélyebb kapcsolatot, kommunikációt és intimitást a partnerek között, amikor új módokat fedeznek fel az intimitásra és hosszú távon növelik a vágyat és a szenvedélyt a szexuális életükben. Ha félénk vagy, hogy szexuális segédeszközöket vezess be a kapcsolatodba, vagy azon tűnődsz, hogyan beszélj a témáról a partnereddel, tartsd szem előtt, hogy milyen előnyökkel járhatnak ezeknek a kiegészítőknek a bevezetése a kapcsolatodban. kapcsolatodban?

A szexuális segédeszközök fokozzák az előjátékot

Gyakran előfordul, hogy a párok kihagyják az előjátékot és azonnal a behatolásra koncentrálnak. Azonban, amikor kihagyjuk a bemelegítést vagy igyekszünk siettetni a folyamatot, az összes szexuális elégedettségünk csökken. Végül is, mindenkinek szüksége van egy kis bemelegítésre! A segédeszközök segítségével a szex még jobbá válik, növeli az izgalmat, támogatja az erekciót és olyan érzéseket biztosít, amelyeket egyszerűen nem lehet megismételni. Kreatívan használhatod ezeket az eszközöket az erogén zónáidon – használhatsz vibrátort a mellbimbóidon, a szúrós kereket pedig óvatosan végig viheted az oldalaidon, vagy kérheted a partneredet, hogy a legérzékenyebb helyeidre finom, pulzáló szívást alkalmazzon. . Ha az egész testeden játékra használod az erotikus eszközöket, akkor a lehetőségek végtelenek arra, hogy fokozd az izgalmat!

Az erotikus játékszerek növelik az intimitást

Az erotikus játékszerek javítják a szexuális kapcsolatot, elősegítik a kommunikációt, a kapcsolódást, és még több játékosságot és kísérletezést eredményeznek. Amikor felfedezed az erotikus játékszereket a partnereddel, többet tudsz meg arról, mi izgat, mi mit vált ki a testedből, és milyen specifikus érzések tetszenek neked szex közben. Ez megnyitja az ajtót, hogy többet beszéljetek a szexuális fantáziáitokról és vágyaitokról, és hogy hogyan lehet új szerepeket vagy erotikus jeleneteket beépíteni a szexuális életetekbe. Minél többet tanulsz a testedről, annál könnyebben tudsz beszélni a partnereddel arról, hogy mi izgat, és hogyan lehet azokat az érzéseket a szexbe belecsempészni. Emellett arra is ösztönözhetitek egymást, hogy kalandosabbak legyetek, és új élményeket vagy ötleteket fedezzetek fel az út során!

Megfelelő érzetek = Több Orgazmus

Legalább a nők 70%-nak szüksége van klitorisz stimulációra az orgazmus eléréséhez. A behatoló szex egyszerűen nem érinti meg a legmegfelelőbb pontokat a legtöbb ember számára! Nincs semmi baj veled, ha nem tudsz elélvezni a hagyományos, behatoló szextől, vagy vibrátorra van szükséged az orgazmushoz. Minden test más és a nemi szervek anatómiája is változó. A vibrátor beépítése üdvözlendő kiegészítés, amely elvezet a gyönyör szélére és eléri az orgazmust. A G-pontos játékszerek is segíthetnek, mert a mély, erőteljes rezgésekkel belső klitorisz stimulálást biztosítanak. Csúsztass egy vibrátort a partnered és magad közé szex közben.

Ne érezd magad feszélyezve ha a szexről kell beszélned!

Sok ember félénk vagy bizonytalan a szexről való beszélgetés során a partnerével. Legyen szó arról, hogy gyorsabban vagy lassabban szeretnéd, vagy éppen egy kicsit balra – az ágyban való igényeid kifejezése sokak számára nehéz. Amikor játékszereket viszel az ágyba, lehetőséged nyílik arra, hogy szélesebb körben kommunikálj a szexuális preferenciáidról és vágyaidról. Megmutathatod a partnerednek, hogy mi tetszik neked és milyen stimulációra van szükséged a csúcspont eléréséhez. A szexuális játékszerek új lehetőségeket nyitnak meg . Együtt is felfedezhetitek az új érzéseket, különböző játékszerekkel, amelyek könnyen beilleszthetők szex közben, vagy olyan vibrátorokkal, amelyeket viselhetsz aktus közben, hogy mindkettőtöknek örömet okozz.

A szexuális játékszerek fokozzák az izgalmat és enyhítik a nyomást

A szexuális játékszerek felpezsdítik az előjátékot és fokozzák a vágyat, kellemes érzést biztosítva az egész testnek, és stimulálva az élvezeti idegvégződéseket. Már csak egy játékszer elővétele is elegendő lehet az agyban a vágy felkeltéséhez! A játékszerek nemcsak az izgalmat növelik, de támogatják a több orgazmust is, ezért hasznosak lehetnek olyan pároknál, akiknek különböző a libidójuk vagy ha az egyik fél már kimerült, míg a másik még nem fejezte be. Használhatsz játékszert a partnereden is, hogy az izgatás tovább folytatódjon. Az erekciót erősítő és hosszabbító eszközök, mint a péniszgyűrűk is segíthetnek, hogy a szex hosszabb ideig tartson. A játékszerek hasznos eszközök az élvezet növeléséhez mindkét partner számára, és biztosítják, hogy mindenki elégedetten távozzon az együttlétről. Ezek a kiegészítők az intim kommunikáció és az öröm támogatói, több orgazmust biztosítva mindenkinek, aki részt vesz a játékban! A szexuális játékszerek nem versenytársak, hanem üdvözlendő társak az ágyban, és bevezetésük a kapcsolatba nyitottságot és elégedettséget eredményezhet. Most csak annyi a kérdés, hogy melyik játékszert szeretnéd először kipróbálni?

Megosztás