Hogyan szerezz örömet Magadnak Valentin-napon?

A Valentin-nap célja, hogy ünnepeljük az embereket akiket szeretünk, beleértve saját magunkat is. Lehetsz párkapcsolatban, távkapcsolatban, vagy akár szingliként, egy kis kényeztetés akkor is jár Neked. Időt fordítani arra, hogy megismerkedj a szexjátékok saját célú használatával egy tökéletes módja lehet ennek, ha új neked ez a világ, összeszedtünk számodra egy pár hasznos tippet.

Kényeztesd magad

Lehetsz új is az ön-kényeztetés területén, vagy akár tapasztalt szexjáték használó, a Valentin-nap tökéletes alkalom arra, hogy meglepd magad egy új játékkal. Többféle típusú eszköz is elérhető, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a saját szükségleteinek és vágyainak megfelelőt. Ha nem vagy biztos abban, hogy mi lenne Neked megfelelő, kezd olyan játékkal, amely a clitoriszt stimulálja, lévén a test ezen régiójának izgatása a nők döntő százalékánál orgazmushoz vezet. Ilyen stimulátorok között talál applikációval irányíthatót is, amely segítségével könnyen kontrollálhatod az intenzitás mértékét továbbá a vibráció ritmusát is.


Alapozd meg a hangulatot


Ha már mindened megvan, hogy ezt a napot különlegessé tedd, alapozd meg a hangulatot. Hogy ezt elérd, figyelj arra, hogy nyugodt legyen a környezeted, tedd a telefonod csendes módba, zárd be az ajtód, szabadulj meg a zavaró tényezőktől. Ha igazán ki szeretnél kapcsolódni, kényeztesd mind az 5 érzékszerved, gyújts meg egy kellemes illatú gyertyát, vedd le a fényt a szobában, kapcsolj zenét, viselj valami kényelmes ruhát. Ha figyelsz az érzékszervekre, könnyebben kreálhatsz megnyugtató hangulatot, amiben el tudod engedni magad. Figyelj arra is, hogy a játékszerek feltöltött és tiszta állapotban legyenek, használatra készen.

Használj síkosítót

A síkosító széles körben felhasználható szexuális segédeszköz, de solo kalandok során is igénybe vehető. Nem minden síkosító egyforma, az összetételüktől függően akadhat olyan is, ami kárt tehet az általad használt játékszerben. Többféle típusú létezik, a két leggyakoribb a víz és szilikon alapú síkosító. Mindkét típusnak megvannak a saját előnyei és hátrányai, fontos hogy olyat válassz, ami számodra leginkább megfelelő.


Víz bázisú síkosítók előnyei és hátrányai:
Biztonságos – Biztonságosan használható szilikon játékokkal és latex condomokkal.
Felszívódás – Hamar felszívódik a vizes alapja miatt, ezért többet kell használnod.
Tisztítás – Könnyen tisztítható, akár csak vízzel is.


Szilkon bázisú síkosítók előnyei és hátrányai:
A kevesebb több – Mivel nem szívódik fel olyan gyorsan, mint vizes alapú párja, lassabban fogy.
Szilikon – Ne használd szilikon anyagú játékokkal, mert tönkreteheti azokat.
Fürdés – Használhatod a zuhany alatt is.
Tisztítás – Szükséged lesz szappanra és vízre a játék tisztításához, vagy speciális játék tisztítóra, valamint a vizes alapú síkosítóval ellentétben, figyelj, hogy a szilikon alapú foltot hagyhat az ágyneműn.
Hipoallergén – A szilikon alapú síkosítók optimálisabbak az érzékeny bőrrel rendelkezők számára.


Kezd el a felfedezést

Ha sikerült kiválasztani a számodra megfelelőt játékot és síkosítót, fedezd fel, hogy használat közben mi az, ami számodra a legélvezetesebb, kísérletezz. Az egyedüllét alatt is van lehetőséged felfedezni azokat a dolgokat, amit később kipróbálhatsz társas együttlét során.

Megosztás